	GROUP SCHEDULE	
	WEEK OF May 5 – May 9, 2025	
Topic or Process	ALL GROUPS ARE 1 HOUR UNLESS NOTED. VIRTUAL GROUP SIGN-UP MUST BE DONE 1 HOUR BEFORE THE GROUP STARTS. Monday – CLOSED FOR HOLIDAY	Staff
	5/5/25	
	Salmon People's Day	
	Tuesday 5/6/25	
1:00-2:30PM	IN PERSON GROUP (90 MINS) TOPIC: Healing through Traditional Crafts	Mellisa & Jeannette
2:30-5:00PM	IN PERSON GROUP (2.5 hours) TOPIC: IOP Living in Balance	Heather
	Wednesday 5/7/25	
12:00-1:00pm	IN PERSON MEETING* (1hr) TOPIC: Wellbriety – Red Road Support (*Does not count toward group hours)	Jeannette
2:30-5:00pm	IN PERSON GROUP (2.5 Hours) TOPIC: IOP Living in balance	Heather
4:00-5:30PM	IN PERSON GROUP (1.5 hours) TOPIC: YOUTH GROUP (MUST BE APPROVED BY PROVIDER)	Mellisa
5:00-6:00PM	VIRTUAL GROUP TOPIC: Gratitude <u>https://eptha.zoom.us/meeting/register/FgHhzy83QcicOYay48M2ig</u>	Nevin
	Thursday 5/8/25	
2:30-5:00PM	IN PERSON GROUP (2.5 hours) TOPIC: IOP Living in Balance	Mellisa
5:00-6:00PM	VIRTUAL GROUP TOPIC: Spirituality <u>https://eptha.zoom.us/meeting/register/7A6K56cHT66OKVgzNIYJEw</u>	Nevin
	Friday 5/9/25	
4:00-5:30PM	INPERSON GROUP (1.5 hours) TOPIC: Refusal Skills	Nevin